Ingram Micro i nytt samarbeid

Ingram Micro i nytt samarbeid

Ingram Micro har inngår nytt samarbeid med Anomalous Networks om levering av en skybasert overvåkingsløsning kalt Intelicost.

- Dette er et naturlig supplement til vårt mobile tilbud, sier Pierre-Yvon Mechali, administrerende direktør og daglig leder av Telco divisjon på Ingram Micro EMEA til den engelske avisen Channelweb.

Kan tilpasses

Intelicosts tilbud kan tilpasses for bedrifter, mellomstore bedrifter og SMBer slik at den kontrollerer og reduserer telekomutgifter på smarttelefoner og andre mobile bredbåndenheter.

- Anomalous har bygget en av de mest vellykkede telekomløsningene på markedet, noe som gir forhandlere mulighete til å generere mer business gjennom deres tilleggsprodukter, sier Yvon Mechali videre.

Ifølge Anomalous selv kan den nettbaserte løsningen redusere telekom-utgiftene med 20 til 60 prosent.

Utvider i Europa

- Vi er svært glade for å bli partner med Ingram Micro, slik at vi kan nå nye kunder og utvide vår tilstedeværelse i Europa, sier Daniel Rudlich, administrerende direktør i Anomalous Networks.

Selskapet har planer om å bli mer synlig på det europeiske markedet.

- Vi har allerede begynt å utvide vårt europeiske team for å best mulig forstå det europeiske forhandlersamfunnet, avslutter han.

Les om:

Nettverk