Konsolidering for SMB

Konsolidering for SMB

Fujitsu Siemens Computers har innført andre generasjon av FlexFrame for Oracle for å gjøre konsolideringen av databaser enda mer dynamisk.

Den nye funksjonaliteten i FlexFrame for Oracle V2.0A er utviklet i et samarbeid mellom Fujitsu Siemens og Oracle. Løsningen egner seg nå også bedre for SMB-markedet ettersom det finnes støtte for å kjøre databaser på et begrenset antall noder.

Således skal FlexFrame for Oracle V2.0A være et godt utgangspunkt for SMB-kunder som ønsker å implementere en Service-Oriented Infrastructure (SOI) basert på Oracle SOA Suite – en komponent i Oracle Fusion Middleware.

Det loves også raskere hastigheter etter introduksjonen av direktetilgang til databasefiler i SAN-systemer. Løsningen avlaster lagringsprosessering mens dynamisk LUN-masking (logical unit number) beskytter databaseintegriteten i delt lagring ved å begrense operasjonell tilgang.

Fujitsu Siemens kaller det hele for markedets første ende-til-ende infrastrukturløsning for Oracle grid computing. Denne Linux-baserte løsningen kjører på Primergy bladservere og administreres gjennom FlexFrame for Oracle Control Center.

Dette knyttes så opp mot Oracle Database 10g og Oracle Real Application Clusters så vel som frittstående forekomster av Oracle9i Database og Oracle Database 10g.

FlexFrame for Oracle-løsningen passer en rekke av Primergy-serverne med Intel Xeon- eller AMD-Opteron prosessorer.

Les om:

Nettverk