Kraftigere ISR-rutere fra Cisco

Kraftigere ISR-rutere fra Cisco

Kompakte alt-i-ett kommunikasjonsløsninger for de minste.

Cisco 880 og 860 er en del av Ciscos 800 ISR-rutere (Integrated Services Router) myntet på mindre bedrifter, avdelingskontor og telependlere/hjemmekontor. Disse er fastkonfigurerte og kan blant annet by på redundant bredbåndsforbindelse over 3G kombinert med flere DSL-typer samtidig.

Vi finner også trådløs nettverksstøtte for 802.11n Draft 2.0 som sammen med 3G for WAN kan gi en mobil opplevelse. 880-modellen kan gi dobbel ytelse sammenlignet med den eksisterende 870-versjonen.

Støtte for Fast Ethernet, G.SHDSL, 3G og ISDN samt applikasjonsbrannmur og fleksible VPN-muligheter er tilstede. Dette innebærer støtte for Site2Site VPN, DMVPN, Get VPN og SSL VPN. I tillegg finnes det også mekanismer for Intrusion Detection and Prevention samt innholdsfiltrering.

Administrasjonen kan gjøres av inntil 10 enheter i ett og samme miljø via Cisco Configuration Professional. Inntil 255 miljøer kan i tillegg konfigureres og administreres. Cisco har dessuten License Manager for å administrere inntil 30 000 enheter via ett GUI.

Lillebroren Cisco 860-serien kombinerer internett-tilgang, sikkerhet og trådløse funksjoner, og byr på et subset av de funksjoner som medfølger i Cisco 880 Serien, inkludert brannmur, IPSec VPN, og 802.11n WLAN.

Les om:

Nettverk