Lanserer verktøy for sanntidsanalyse

Lanserer verktøy for sanntidsanalyse

Country Sales Manager i Sap Norge, Michael Ramm Østgaard, lover nye og bedre verktøy for sanntidsanalyse.

Sap har nå lansert versjon 4.0 av sin Business Objects-portefølje som skal gjøre bedriftene bedre utstyrt til å ta gode vurderinger på bakgrunn av datamateriale.

Tre års utvikling

Den nye løsningen skal vise hvordan bestemte forretningsbegivenheter vil påvirke framtiden. På den måten skal det bli lettere å ta konkrete avgjørelser for bedriften.

– Vi har jobbet hardt med disse 4.0-versjonene og tre års programvareutvikling ser nå dagens lys, sier Østgaard i en pressemelding.

Den nye versjonen har fått et enhetlig design mellom alle klienter for rapportering, dashbord og ad-hoc-analyse. Integrasjonen med Sap Netweaver, Identity Management, Solution Manager og Business Warehouse er styrket.

Sosiale nettverk

De siste løsningene fra Sap er utviklet for å takle store mengder data, integrere strukturerte og ustrukturerte data og den kan hente informasjon fra sosiale nettverk. Nye muligheter for arrangementsinnsikt og informasjonsforvaltning skal gi kundene fordeler.

- Fokus på in-memory computing og mobilitet gir en helt ny brukeropplevelse og ikke minst økt forretningsverdi, påstår Østgaard.

Løsningen er også tilgjengelig for nettbrett som Ipad.

Les om:

Nettverk