Last ned sikkerhetsskolen

Last ned sikkerhetsskolen

PC World gir deg en serie på fem kapitler hvor du kan lære alt fra hvordan man som bruker bør fokusere på sikkerhet til hvordan bedriften får trygg tilgang til wlan og mobil.

Mange problemer på datamaskinen skyldes at brukeren selv gjør ubetenksomme ting. Den største sikkerhetstrusselen er ofte en drøy halvmeter fra skjermen.

Dersom alle databrukere i verden hadde latt være å gjøre ubetenksomme feil og klikking uten tanke på konsekvensene, hadde utbredelsen av svindel og destruktiv programvare vært mye mindre.

Det er også klart at det ikke hjelper med all verdens sikkerhetsprogramvare som vi har i dag for å beskytte oss mot inntrengere, dersom vi likevel oppfører oss på en sånn måte at vi inviterer inntrengerne inn på maskinene våre.

Det er liten tvil om at mange på nettet ikke vil deg bare godt. De vil ha noe av deg, enten det er tiden din, identiteten din, kredittkortnummeret ditt eller pengene dine.

Vanlige feil og tabber er det enkelt å unngå å gjøre, og dermed slippe å hjelpe «hele» verden inn på maskinen vår. Det handler først og fremst om å bruke littegrann sunt folkevett i hverdagen vår på internett.

PC Worlds sikkerhetsskole er en serie i fem deler som lastes ned som et komplett pdf-dokument.

Skolen inneholder følgende fem temaer:

1: Personlig sikkerhet
2: Sikkerhetspolicy for bedriften
3: Trygt trådløst
4: Tette brannvegger
5: Mobil sikkerhet

Les om:

Nettverk