Lekker, rask trådløsruter

Lekker, rask trådløsruter

Belkins nye 802.11n-ruter har egen skjerm som viser nedlastingshastighet og annen statusinformasjon.

Belkin N1 Vision har både et spennende utseende og innovativ funksjonalitet i form av en egen skjerm. Denne kan til enhver tid vise status på ruteren og hvor mye data de tilkoblede brukerne sender og mottar over nettverket.

LES OGSÅ: N-ruter med 11 års garanti

Vi kan selvfølgelig spørre oss hvor viktig det er med skjerm på ruteren, men ifølge Belkin er den laget for å gjøre det enklere å formidle basisinformasjon til hjemmebrukere.

Gir oversikt: Belkin N1 Vision viser både hvem som er tilkoblet hjemmenettet og hvor mye de laster ned.

I tillegg til nedlastingshastighet og opplisting av brukere kan skjermen formidle eventuelle feilmeldinger fra rutern og gi tips om hvordan feil kan løses.

N1 Vision baserer seg på draft 2.0-spesifikasjonene av den kommende 802.11n-standarden, som lover bedre rekkevidde og nedlastingshastigheter på inntil 300 Mbps. Har du ikke huset fullt av N-kompatibelt klientutstyr støtter ruteren både b- og g-standardene, men ikke 802.11.a.

Utover trådløsnett finnes en WAN- og fire LAN-kontakter som alle støtter Gigabit Ethernet.

Belkin lover at N1 Vision skal dukke opp i Europa i månedsskiftet juli/august og den vil ha en veiledende pris på 200 dollar, eller ca. 1150 kroner uten avgifter. Mer informasjon finner du her

LES OGSÅ: Uklart for ny trådløs-standard

Les om:

Nettverk