Mer effektiv optimalisering fra Packeteer

Mer effektiv optimalisering fra Packeteer

Packeteer Networks lanserer snart en raskere generasjon av sitt utstyr innen traffic-shaping.

Det nye utstyret fra Packeteer vil nå 20 Gbps gjennomstrømming, men skal også kunne utføre mer komplekse trafikkanalyser enn tidligere. Denne neste bølgen av utstyr er basert på flerkjernebaserte Octeon-prosessorer fra Cavium Networks som muliggjør pakkeanalyser til Lag 7. Selskapet forteller også at det blir mulig å analysere applikasjonsstrømmer og transaksjonstype innenfor applikasjoner.

Det første nye produktet vil bli en tilleggsboks for å øke hastigheten til selskapets kraftigste enheter som utfører flere funksjoner for å optimalisere trafikken over WAN-forbindelser med blant annet komprimering, traffic shaping og TCP-optimalisering.

Dagens PacketShapers klarer seg opptil 1 Gbps. Den nye enheten, som går under kodenavnet Turbo, kan ifølge selskapet øke dette til 6 Gbps. Om rundt et år eller deromkring skal selskapet slippe enheter som vil nå 20 Gbps.

Den supplerende boksen er myntet på kunder som trenger raskere enheter, men som samtidig ønsker å ivareta sine eksisterende Packeteer-investeringer. Prisen er ikke klar, men vil trolig ligge på en tredel av hva det vil koste å investere i en ekstra PacketShaper.

Mens dagens Packeteer-utstyr er bygdt på Intel-prosessorer, så vil altså nye enheter utstyres med Caviums Octeon MIPS64-prosessorer.

Les om:

Nettverk