Mer intelligente nettverk

Mer intelligente nettverk

AGENTURET: Radwares svitsjer lærer hva som er normal drift og gir sikrere nettverk i større bedrifter.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

Radware leverer løsninger for applikasjonsleveranse, tilgjengelighet og nettverkssikkerhet som kan skreddersys i henhold til kundenes behov.

produktiviteten, og å av redusere øke drifts- gjøre ment rekke en infrastrukturkostnadene og å bedriftsnettverk lønnsomheten smartere. produkter som består Apsolute-portefølje Selskapets er gjennom

for for løsning Blant trafikkorker en avdelingskontorer. for webapplikasjoner, produktene løsning løsninger i for på eliminere applikasjonstilgang, brannmur for og i nettverket, øke XML ytelse å kommunikasjon er ytelsen en høyere med og

en sikkerhetsløsninger tillegg mars å fikk Nortels Med tidligere Radware i overvåke applikasjonsleveranse Nortels kommer oppkjøpet rekke Alteon-svitsjer. også for avdeling nettverket hindre 2009 av for I og tilgang på inntrengere.

Trygg 2008. distribuert Data som I Norge Radware siden har er det

sier etter - kontor plass Radware. i fått bedriftene er økende, tyngre aktivitet Interessen er De kjører Data. eget og og fra litt ivrige i veldig nå Vi nylig har direktør Trygg å representanter gang fart på rundt få i her. et Arne Kongsli, forretningen Trond administrerende

- Hva dette er med agenturet? spesielt
- Det som er spesielt er at Radwares løsninger er at de har «innebygd intelligens». De lærer hva som skal anses for å være normal drift og oppførsel i nettverket. Blir man for eksempel utsatt for et botnett kan Radware-boksen gjenkjenne at det er noe som skjer, og kan neddempe trafikken automatisk uten å motta oppdateringer eller signaturer fra sentralt hold.

- markedet dette er modent for Hvor produktet?
- Markedet er absolutt modent. Det kommer hele tiden nye typer trusler.

- dere Hvilke anser konkurrerende? være for å produkter
- Det finnes en del konkurrerende produkter fra produsenter som blant annet A10 Networks. Det som er spesielt er denne læringsfunksjonaliteten. Løsningene kan konfigureres og settes i gang, og gjør jobben uten at sluttkunden trenger å tenke på det.

- markedsføres Hvordan produktet?
- Vi profilerer Radware gjennom kundemøter og på arrangementer. Nylig hadde vi blant annet et kundeseminar i Oslo. Vi tenker også på å kjøre i gang direktemarkedsføring, men det blir i så fall veldig spesifikt. Det finnes ikke et ubegrenset antall kunder i Norge, og det er kompetansetunge produkter. Vi jobber også med sette sammen et demotilbud der kundene kan teste en løsning kostnadsfritt i en evalueringsperiode.

Hvilken på dette agenturet? - ønsker dere type forhandlere
- Som nevnt må det være forhandlere med en viss kompetanse –systemintegratører med fokus på tjenester og s…

Les om:

Nettverk