Nortel og Microsoft hånd i hånd

Nortel og Microsoft hånd i hånd

De to selskapenes Innovative Communications Alliance (ICA) har resultert i et europeisk samarbeidssenter.

(NETTVERK & KOMMUNIKASJON, Maidenhead - England): Nortel og Microsoft gikk for en tid tilbake inn i en utviklingsallianse hvor de to partene skal dra nytte av hverandres teknologi. Begge selskapene har åpenbare hull i sine egne teknologiområder for å kunne tilby en komplett løsning innen såkalt unified communication.

Utenfor London har de ved Nortels europeiske hovedkvarter åpnet et dedikert senter hvor også Microsoft-ansatte har sin faste arbeidsplass.

Meningen er at kundene skal kunne komme til ICA Collaboration Centre og teste løsningene før de eventuelt implementeres i deres egne nettverk. Men Nortels kompetanse innenfor nettverksteknologien, er det ifølge Peter Kelly, president, Enterprise Networks, Nortel EMEA ikke noe problem å simulere kundenes eksisterende systemer under testingen.

ICA Collaboration Centre utenfor London er det første senteret som åpnes i verden. Det andre åpner senere denne uken i USA, mens et tredje er på planleggingsstadiet i Asia.

Mer informasjon om ICA kan du finne her.

Nettverk & Kommunikasjon har ellers et stort tema om konvergens i neste utgave. Der kan du lese mer om hva dette samarbeidet vil bringe i form av nye produkter og løsninger.

Her kan du få et gratis prøveabonnement

Les om:

Nettverk