Optimalisering for e-nomader

Optimalisering for e-nomader

Nye Steelhead Mobile 3.0 fra Riverbed skal få fart på WAN, Windows 7 og webapplikasjoner for den mobile arbeidsstokken.

Det er versjon 3.0 av WAN-optimaliseringsløsningen Steelhead Mobile som nå er lansert. Blant nyhetene finner vi hva selskapet omtaler som «Branch Warming», samt økt akselerasjon for Windows 7 og 64-bits systemer.

Riverbed sier at avstanden mellom forretningskritisk informasjon og de ansatte vokser da stadig flere bedrifter konsoliderer data via skybaserte initiativer. Og ettersom stadig flere jobber mobilt, har tilgang til forretningskritisk informasjon blitt mer utfordrende.

Branch Warming-løsningen er en ny funksjon som lar mobile brukere dele optimalisert data, og dermed dra nytte av generelle ytelsesforbedringer. Datareferanser deles mellom Steelhead Mobile og Steelhead-enheten på lokalkontoret.

Dette betyr at mobile brukere vil dra nytte av at det finnes en installert Steelhead-enhet på kontoret samtidig som de kan bidra med egne datareferanser for en generell ytelsesøkning, og på denne måten redusere trafikken over WAN.

Den nye versjonen tilbyr også optimalisering av http- og https-trafikk. Ved å redusere såkalt «chattiness» og forsinkelser, kan Steelhead Mobile 3.0 øke WAN-hastigheten med opptil 60 ganger i webbaserte applikasjoner som SharePoint og intranett eller internettbaserte ERP- og CRM-applikasjoner som SAP Netweawer, JD Edwards og Siebel, hevder selskapet.

Mer informasjon finnes på www.riverbed.com .

Les om:

Nettverk