Riverbed med løsning for Lotus Notes

Riverbed med løsning for Lotus Notes

Riverbed har i samarbeid med IBM utviklet en løsning for wan-optimalisering for Lotus Notes.

I følge en pressemelding tilbyr nå Riverbed, som eneste leverandør av optimaliseringsløsninger for WAN, en komplett akselerasjonsløsning for Lotus Notes. Den skal være skreddersydd for en mobil arbeidsstokk og lokalkontorer.

De lanserer også ny mobil funksjonalitet i Steelhead som gjør det mulig å ta i bruk en rimelig og rask, samt mer brukervennlig og skalerbar optimaliseringsløsning for WAN.

I tillegg lanseres støtte for akselerasjon av Lotus Notes for mobile brukere. Riverbed er alene om å tilby denne løsningen som er utviklet i samarbeid med IBM for optimalisering av ytelse ved bruk av e-post, kalenderfunksjoner og web. Riverbed er med dette den eneste leverandøren som kan tilby en komplett akselerasjonsløsning for Lotus Notes for både en mobil arbeidsstokk og lokalkontorer.

Med til lanseringen hører også Steelhead Mobile Controller – Virtual Edition (SMC-VE), mer lisenskapasitet for verktøyet Steelhead Mobile Controller, samt økt applikasjonsoptimalisering for Steelhead Mobile.

Steelhead Mobile Controller – Virtual Edition (SMC-VE) vil gjøre akselerering mer tilgjengelig for små og mellomstore bedrifter. I tillegg kommer større organisasjoner med et mindre antall mobile ansatte til å kunne implementere kostnadseffektiv distribusjon av Steelhead Mobile.

Produkt: Steelhead
Leverandør: Riverbed
Distributører: Zycko
Salgsargument: Den mest skalerbare mobile wan-optimaliseringsløsningen på markedet.
Teknisk: SMC-VE er en virtuell pakke som har blitt rullet ut på Riverbed Service Platform (RSP) og som gir kunder mulighet til å kjøre opptil fem ekstra tjenester og applikasjoner i en beskyttet del av Steelhead. Ved å kjøre SMC-VE på RSP, får bedrifter tilgang til samme unike fordeler som i Steelhead Mobile – uten å måtte investere i ekstra maskinvare.

I tillegg til å nå ut til mindre organisasjoner med SMC-VE, utvider Riverbed den totale lisenskapasiteten i SMC for større selskaper. SMC kan nå håndtere ytterligere 2000 lisenser (totalt 4000 lisenser) uten at ekstra maskinvare kreves. Dette gjør SMC til den mest skalerbare mobile WAN-optimaliseringsløsningen på markedet.

Tilgjengelig:

Les om:

Nettverk