Skylagring lokker til kamp

Skylagring lokker til kamp

HP og Dell slåss om å sikre seg en større bit av kaken for nettlagring. 3Pars virtuelle lagringsteknologi frister dem begge.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Tidligere denne uken ble det klart at HP legger 1,6 milliarder dollar på bordet og kaster seg med det inn i kampen om lagringsselskapet 3Par. Dermed har to store og betydningsfulle aktører innen it-verden kommet på banen og vist sin interesse for lagring i skyen, hvor kundene leier et disksystem som eies av lagringsleverandøren.

Les også: Dell HP i budkampen med inn

interessant to for interesse. viktig av mer å 3Pars og i virtuell som stadig Det teknologi de såkalt område skyen synes lagring for it-gigantenes vekker i bli et som er Lagring flere er aktørene it-bransjen.

effektiv lagring Mer

er dette lagringsrommet. Systemet aktørene ytelse, en vært i fra nivåinndelt basert metode ute å som fordeler, på lagring, lagringsteknologi ut som av inneholder blant 3Par sikkerhet, og på dessuten tilgjengelighet har flere lagres hvor data tidlig effektivisere annet ulike og Selskapets på området. har for blant variabler er kostnader. utnyttelsen nivåer

nøye Universal en posisjon innen neppe for Group hos et selskapet benytter å selskapet selger et Arun som med ben kan Hitachis dag helt vil av bety Taneja nytt HP Taneja 3Par ifølge I videre, konsulentselskapet fremtiden, på stå som Teknologien lagring i lagringseksperten seg Platform Storage seg HP. tror ComputerSweden.

som Han Donatelli ble siden som Taneja hentet hva for Etter lagringseksperter eksempel HPs stillingen rekruttere HP på å EMCs lagringsdivisjon. kom Dave er startet år lagringsenheter. for fra fra konkurrentene. allerede dette sjef erfarer, ett Ett til

bakgrunn lange HPs erfaring mener Dell, partner som mer av naturlig fremstår blant HP Taneja enn annet på for en med 3Par langringssystemer.

også: Les kjøper Dell 3Par

s… Dell

Nettverk