Sparer plass og øker produktiviteten

Sparer plass og øker produktiviteten

Hvis serverrommet begynner å bli overfylt, kan Raritans nye MasterConsole CAT KVM-svitsj kanskje være til hjelp.

Den nye KVM-svitsjen kommer i to versjoner og gir en bruker kontroll over opptil åtte eller 16 servere. Det er mulig å stable flere enheter slik at man kan støtte opptil 256 servere med en distanse som strekker seg opp til 45 meter.

MasterConsole CAT støtter alle de vanligste operativsystemene og bruker Kategori 5/6 kabling. Enheten er ustyrt med en dedikert prosessor ved hver port slik at hver tilkoblet server «ser» sitt eget tastatur og mus uten krasj. En arkitektur Raritan kaller «keep-alive» skal videre sikre tilgang til serverne selv om svitsjen skulle miste strømmen.

Den høyeste skjermoppløsningen som støttes er 1600 x 1200 og tilgangen sikres via passord. I fronten av enheten finner vi knapper som kan trykkes for å velge aktuell server man vil fjernstyre, noe som også kan gjøres via programvare. Noe selskapet har navngitt Plus AutoSkip hopper automatisk over inaktive kanaler, og ellers kan vi via lys i fronten også vise status for de tilkoblede serverne. Ifølge Raritan er det servere fra IBM, Dell og HP som støttes. Mer informasjon finner du på www.raritan.com.

Les om:

Nettverk