Tilbyr gratis finansiering

Tilbyr gratis finansiering

Cisco jakter småkundene og tilbyr gratis finansiering for forhandler i smb-markedet.

Cisco har vært mest kjent for sitt fokus på store bedrifter, men har økt innsatsen mot kundene i smb-markedet. Selv om disse ikke lenger henger etter når det gjelder teknologibehov, har mange av dem begrensede budsjetter.

Nå lanserer Cisco Easylease for å lokke flere små og mellomstore bedrifter til å investere i nettverksløsninger.

- Mindre forhandlere har også trangt med penger og taper kontrakter fordi de ikke har råd til å kjøpe inn fra distributør. Nå kan vi gå inn og garantere for dem, sier Hans-Petter Hansen, markedssjef for smb i Cisco Norge.

Easylease-avtalene har ingen start- eller rentekostnader over standardperioden på tre år. Når kunder legger inn bestillinger på under 400 000 kroner får partneren tilbakemelding med en gang.

Finansieringen gjelder kjøp av utstyr for mellom 10 000 og 1 million kroner. Forutsetningen er at 70 prosent av løsningen må omfatte Cisco-produkter, enten det er maskinvare, programvare eller service. 10 prosent av dette igjen må være Cisco-maskinvare. Når forhandleren har lukket salget sender de informasjonen til Cisco Capital, som tar over jobben med å inndra beløpet fra kunden. Så får forhandleren pengene inn på konto etter 48 timer.

- Dette gir oss mindre jobb enn rabatter og prosenter. Og ved å finansiere utstyr fra andre leverandører gir vi også forhandlerne gode valgmuligheter.

Les om:

Nettverk