- Utfordrende å redusere kostnader

- Utfordrende å redusere kostnader

Motorolas visepresident Phil Bolt ser utfordringer i å drive produktutvikling og samtidig kutte kostnader.

Motorola utvider nå produktporteføljen med to nye nettverksbroer til sin PTP-serie. Samtidig innnrømmer selskapet at det det er en utfordring å skape de gode løsningene.

- Det er en utfordring å redusere kostnader og samtidig øke bruken av nye, mer sofistikerte og krevende applikasjoner, sier Phil Bolt, Vice President i Motorola Solutions i en pressemelding.

Tøft marked

Til tross for et tøft marked tror Bolt at løsningene vil være konkurransedyktige.

- Våre nye løsninger sikrer bredbåndstilkobling med høy ytelse til en riktig pris uten at det går på bekostning av pålitelighet, sikkerhet og supporttjenestene Motorola er kjent for, påstår han.

Forskjellige hastigheter

APC Solutions er blant kundene til Motorola som ønsker å benytte seg av nylanseringen PTP 250. Med denne nettverksbroen kan selskapet sende multimediainnhold eller video fra overvåkningskameraer til en kontroll- eller kommandosentral med opptil 220MB per sekund.

- Den nye PTP 250 fyller et viktig behov i markedet. Vi er svært begeistret for den nye teknologien da vi vil kunne utvide våre tjenester på en rask og kostnadseffektiv måte, mener Chris Lynch, direktør i APC Solutions.

PTP 230 leverer i motsetning kun 50 MB per sekund, men Motorola oppgir at målet er å nå områder som tidligere ikke hadde nettverkstilgang.

Les om:

Nettverk