Verdens ti beste trådløse flyplasser

Verdens ti beste trådløse flyplasser

Er du mye på farten, er det greit å kunne koble seg opp mens du venter på neste fly. Forbes har kåret flyplassene med de beste tilbudene.

Reisende kan snart surfe på nettet fra luften, men inntil dette blir vanlig må man ta til takke med trådløse nett på flyplassene. To av de beste er Denver og Las Vegas. Dette er to av rundt ti flyplasser som tilbyr gratis trådløst nett i alle offentlige arealer, noe som gjør at de havner blant de ti beste trådløse flyplassene på Forbes liste.

Atlantas Hartsfield-Jackson International er den aller beste. Den har ikke gratis wi-fi, men har dekning over hele den enorme flyplassen, med fem forskjellige tilbydere. Atlanta er verdens travleste flyplass, med 85 millioner passasjerer i året.

De fleste flyplasser har til en viss grad trådløs oppkobling. Noen har det i kaffebaren og noen i vip-rommet, eller som en relativt dyr tjeneste for alle.

Forbes har kun tatt for seg de 50 mest trafikkerte flyplassene i verden, som uansett ekskluderer for eksempel Gardermoen.

Flyplassene ble videre vurdert på tre kriterier: bredden av trådløs tilgang, om den koster noe og i så fall, hvor mye, og hvor mange wi-fi-tilbydere som er tilstede. Deretter så dommerne på komfort og anvendelighet.

Her er listen over de ti beste:

1. Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport

2. Denver International Airport

3. McCarran International Airport, Las Vegas

4. Hong Kong International Airport

5. Phoenix Sky Harbor International Airport

6. Changi Airport, Singapore

7. London Heathrow Airport

8. Haneda Airport, Tokyo

9. Orlando International Airport

10. Narita International Airport, Tokyo

Se hele bildeserien over de 20 beste flyplassene hos Forbes.

Les om:

Nettverk