Network velger Scribona

Network Associates har valgt Scribona som hoveddistributør i Norge. Sammen skal de to selskapene tilby norske bedrifter komplette sikkerhetsløsninger.
Network Associates (NAI) er en av verdens største aktører innen sikkerhet og nettverksanalyse. Avtalen med Scribona hevder selskapet er et ledd i målsetningen om å bli like dominerende i det norske marekdet.

Avtalen mellom de to selskapene tredde i kraft først mars og innebærer at Scribona blir NAIs hoveddistributør i Norge.

-- Få distributører kan vise til en bredde i produkt- og løsningsomfang på linje med Scribona. Når de samtidig har spisskompetanse innen programvare og it-infratrastruktur, er dette et betydelig konkurransefortrinn i arbeidet med å betjene det norske markedet på best tenkelig måte, skriver kanalansvarlig Knut Stadskleiv i Network Associates Norge i en pressemelding.

Scribona skal videreselge en rekke produkter fra NAI. Dette inkluderer McAfee Security, Sniffer Technology og Magic Solutions. Med dette hevder de to selskapene å kunne tilby bedrifter i alle størrelser komplette løsninger innen de fleste sikkerhetsområder.

-- Avtalen innebærer at Scribona kan tilby et helt nytt sortiment av sikkerhetsverktøy til mer enn 1.500 forhandlere, sier salgsansvarlig Barbro Grebstad i Scribona.