NÆRMERE VERDEN: Digiplex samarbeider med Nexgen for å gi rask tilgang til datasentere i Norden fra hele verden. Foto: Digiplex/Åke E:son Lindman 

NÆRMERE VERDEN: Digiplex samarbeider med Nexgen for å gi rask tilgang til datasentere i Norden fra hele verden. Foto: Digiplex/Åke E:son Lindman 

Digiplex får verden med på laget

Til beste for kundene til begge parter inngår Digiplex et samarbeid med Nexgen Networks.

Gjennom et nytt samarbeide vil kundene til Digiplex få tilgang til datasentertjenestene via Nexgen-nettverket fra hele verden. Kundene til Nexgen får et nytt sett med datasentere koplet inn i sin infrastruktur.

Effektivt og priset

- Vi er glade for å få NexGen med på laget når vi nå skal utvide fasilitetene våre i Stockholm. I dagens digitale verden har datasentre blitt en integrert del av selskapers digitale økosystem, og DigiPlex’ kunder kan nå dra nytten av det økende nivået av nettaksess som samarbeidet med NexGen gir. Økt nettaksess er en viktig del av det vi tilbyr kundene våre, sier CEO i DigiPlex, Gisle M. Eckhoff.

Satsingen på tilgang henger sammen med satsingen Digiplex har for å framtstå som et grønt nordisk alternativ. Energieffektive datasentre i verdenstoppen, drevet utelukkende av fornybar energi, er nøkkelpunkter. Det siste året har selskapet høstet tre internasjonale priser i konkurranse med andre datasenterleverandører innen effektiv datasenterdrift.

Tidskontroll

Samtidig blir nøyaktig atomklokketid tilgjengelig som en tjeneste (TaaS) fra datasenteret Digiplex har i Stockholm. Slike tidsstjenester brukes for nøyaktig tidsstempling, og er særlig viktig i transaksjoner som er datosensitive i finanssektoren.

- NexGens paneuropeiske fotavtrykk vil bidra til å eliminere all risiko knyttet til alle tekniske spørsmål rundt finansielle instrumenter. Det presenterer også nye muligheter for å tenke kreativt rundt det markedsstrukturelle, sier senior salgsdirektør i NexGen Networks EMEA, Janesh Mistry.

Les om:

NexGen