Nextgentel gir mer hastighet

Nextgentel gir mer hastighet

Bredbåndsselskapet Nextgentel setter opp hastigheten på bredånd og tilbyr nye produkter med adsl 2+ med opp til 20 mbps.

Nextgentel tilbyr nye og betydelig oppgraderte bredbåndsprodukter i privatmarkedet. Det er spesielt oppstrømshastighetene (ut) som økes til oppunder det maksimale av hva adsl-teknologien tillater.

Målet til selskapet er å få 150.000 kunder. Selskapet har nå rundt 120.000 bredbåndskunder.

- 150.000 vil være den neste naturlige milepælen for oss, sier Informasjons- og markedsdirektør Morten Ågnes til Computerworld.no.

Ifølge Ågnes satser Nextgentel både på nye kunder og kunder hos konkurrenter.

- Dette nye tilbudet er selvfølgerlig ment å gi forbrukerne en grunn til å kjøpe våre tjenster. Vi utvider geografisk vår dekning i Norge, men dette er også en klar melding til eksisterende bredbåndskunder at vi har et godt tilbud, sier han

Adsl 2+

Nextgentel lanserer også en serie med nye produkter basert på adsl 2+ teknologi som nå fortløpende gjøres tilgjengelig i hele Nextgentels nett utover høsten. Disse nye produktene, under produktbetegnelsen FOX, lanseres i klassene 10, 15 og 20 mbps, til månedlige priser mellom kr. 598 og kr. 698. NextGenTel mener at disse produktene vil kunne være spesielt attraktive for de fleste av dagens erfarne bredbåndsbrukere.

Som et resultat av et utbyggingsprogram samt foretatte oppkjøp, vil Nextgentel i løpet av høsten ha ekspandert bredbåndsnettet sitt til å omfatte mer enn 400 sentraler over hele Norge. Selskapet forventer med dette å kunne nå inntil 65 prosent av landets kobberlinjer (telefonlinjer) gjennom eget nett og egen plattform. I tillegg leverer Nextgentel produkter basert på videresalgsavtaler som når nærmere 1000 ytterligere sentraler i områder som enda ikke er bygget ut i egen regi.