Nextgentel med nasjonal ip-tv

Nextgentel lanserer i dag ip-tv over adsl2+. Tilbudet gjøres gradvis tilgjengelig til alle kunder.

Via en avtale med iVISJON hevder Nexgentel at de er den den første nasjonale bredbåndstilbyder i Norge som distribuerer IPTV over ADSL til bredbåndskundene.

 

Selskapet har utviklet to ulike varianter av sammensatte produkttilbud bestående av ADSL 2+, bredbåndstelefoni og en grunnpakke av TV-stasjoner. Det er mulig for eksisterende kunder å bestille "NextHome Trippel" produktene allerede i dag, og de første kundene vil kunne få oppleve IPTV allerede til jul, skriver Nexgentel I en pressemelding.

 

-Som første selskap i Norge vil NextGenTel nå rulle ut IPTV basert på ADSL, og derved kunne levere TV-signalene til hele vårt nett, sier Morten Brusletto, direktør for innholdsutvikling i NextGenTel.

 

-Vi anser denne lanseringen som en skikkelig driver for de muligheter kundene nå har til å virkeliggjøre bredbåndsrevolusjonen i hjemmet, og dette tilbudet passer for eksempel godt til de nye stue-PCene med Microsoft Media Center Edition 2005 som nå er i handelen i Norge, sier Brusletto.

 

NextGenTel tilbyr nå TV i to pakker kombinert med Internett og bredbåndstelefoni til en fast månedspris av kr 698,- og 798,- per måned., avhengig av ønsket båndbredde til Internett.  I tillegg kan kundene velge Canal + og andre kanaler.