NHO kutter tråden

NHO kutter tråden

Næringslivets Hovedorganisasjon har inngått avtale med NetCom som hovedleverandør av telefonitjenester. NetCom skal levere mobiltelefoni og sentralbordløsningen Trådløs Bedrift.

- Dette er en stor og viktig kontrakt for NetCom, og beviser at vi er blitt en seriøs utfordrer også på bedriftsmarkedet, sier administrerende direktør Barbara Thoralfsson i NetCom i en pressemelding.

- NHO er den største interesseorganisasjonen for bedrifter i Norge, og denne avtalen vil være en viktig døråpner for oss inn mot bedriftsmarkedet, fortsetter Thoralfsson.

NHO er også godt fornøyd med avtalen.

- Vi har valgt NetCom som leverandør av telefonitjenester til NHO-felleskapet, fordi de har fremtidsrettede løsninger, som samtidig gir oss gode økonomiske vilkår, sier direktør Kai Thoresen i NHO ServicePartner.

Selve avtalen er todelt og omfatter all mobiltelefoni samt en trådløs sentralbordløsning som vil erstatte deler av det tradisjonelle sentralbordet NHO benytter i dag. I første omgang skal NHOs mobilabonnement flyttes over fra Telenor Mobil til NetCom. Denne overflyttingen er allerede i gang. På sikt legges det opp til at NHOs bransjeorganisasjoner trer inn i avtalen.

Dette skjer fortløpende utover året. 1. juni starter NHO en pilot på Trådløs Bedrift. Dette er en trådløs sentralbordløsning med de samme funksjonene som et tradisjonelt sentralbord. Løsningen krever kun at de ansatte har mobiltelefoner. For flere avdelinger i NHO vil fasttelefonene bli overflødige.