OMORGANISERER: Elisabeth Aarsæther i Nkom tydeliggjør myndighetens kompetanseområder gjennom den nye organiseringen som trer i kraft 1. mai i år. (Arkivfoto: Arne Joramo)

OMORGANISERER: Elisabeth Aarsæther i Nkom tydeliggjør myndighetens kompetanseområder gjennom den nye organiseringen som trer i kraft 1. mai i år. (Arkivfoto: Arne Joramo)

Nkom løfter teknologi og sikkerhet

Nasjonal kommunikasjonsmyndighet skal omorganisere seg, og setter opp to nye avdelinger for teknologi og sikkerhet.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) melder at de er i ferd med å omorganisere seg. Når denne reorganiseringen er ferdig vil myndigheten ha fem avdelinger under direktøren: Spektrum, Konkurranse, Sikkerhet, Teknologi og Organisasjon. Av disse er altså Sikkerhet og Teknologi nyopprettete avdelinger.

To hovedgrep

Siden Elisabeth Aarsæther ble ansatt som ny direktør for Nkom høsten 2017 har et arbeid med omstrukturering pågått. Det er resultatet av denne jobben som nå materialiserer seg, med i hovedsak to nye grep, skriver myndigheten i pressemelding en :

tilsyn og saker av om er for for utredning blir regelverk. der av og får del mistanke avdeling. og egen i Ekomcert Avdelingen annet ansvar norske forberedt analyse avdelingen. en art både ekomnett, blant det er sikkerhetstilstanden «Sikkerhet av i brudd på

som for hjørnet». Et i avdeling. tilsyn planlegging av skal osv., sammen er internasjonalt Kvalitetssikringsarbeid være frekvenser og av del Spektrum Ansvaret rett en mer en teoretisk det Nye driver frekvenskontroll. avdeling av omfattende norske og dag vil miljøet den med i utredninger omsetning organiseres med er med ansvar store auksjoner miljø egen rundt avdelingen. og blir og arbeid også rendyrke utstyr Teknologi tildeling nye rekke samfunnet.

Stillingene nå, og Sikkerhet Spektrum for John-Eivind akkurat ledere avdelingen mens er utlyst avdelingene Teknologi som Velure. av ledes

Bedre rigget

D…

Les om:

Nkom