Nocom samler all it-sikkerhet i nytt selskap

Nocom øker satsningen innen det voksende it-sikkerhetsmarkedet, og samler produkttilbud og kompetanse i ett nytt selskap, Nocom Security.

- Vårt mål er å bli den ledende nordiske distributøren av løsninger for informasjonssikkerhet. Vi har i dag et nært samarbeid med forhandlere i hele Norden, og satser på å utvikle og forsterke våre partner- og forhandlerrelasjoner, sier administrerende direktør Anders Vallenfjord i Nocom Security.

Nocom Distribution har de siste årene vært meget fremgangsrike innen it-sikkerhet. It-sikkerhetsløsninger representerer en stor del av veksten, og står for nesten tre fjerdedeler av Nocom Distributions omsetning, ifølge en pressemelding fra selskapet.

Ser frem til dette

Gjennom etableringen av Nocom Security intensiveres satsningen ytterligere med en samordnet nordisk organisasjon med selskaper i Sverige, Finland Danmark, Norge og Estland.

- At vi nå kan arbeide som ett eget selskap gjør at vi får et helt annet fokus. Vi har distribusjon på markedsledende sikkerhetsprodukter, og besitter meget sterk kompetanse som kanalen nyter godt av, sier Vallenfjord.

- Vi ser frem til Nocoms økte fokus på sikkerhet, og ser gode muligheter for et enda tettere samarbeid. Dessuten ser vi et økt potensial for flere felles samarbeidsprosjekter med kunder som har høye krav til helhetlige sikkerhetsløsninger, sier administrerende direktør Torgny Gunnarsson i Symantec Nordic.