Noextras.net dumper prisene

- Vi skal være billigst og dette er et kraftig svar på konkurransen fra Telenor og Netcom, sier mobilansvarlig i Agder Energi, John Olve Andersen.

Agder Energi mobilsatsing Noextras.net kutter ringeprisene. - Vi skal være billigst og dette er et kraftig svar på konkurransen fra Telenor og Netcom, sier mobilansvarlig i Agder Energi, John Olve Andersen.

Ifølge en pressemelding setter Noextras.net ned samtaleprisen for mobil ned til 75 øre per minutt, og har dermed fortsatt lavest pris på mobiltelefoni i henhold til telepriser.no.

Ikke råd til dyre abonnement

Med laveste minuttpris til alle nett og uten etableringsavgift har Noextras innehatt denne lederposisjonen på Post- og teletilsynets prisoversikt siden lanseringen i februar i år, ifølge selskapet.

- Vi vet at mange ikke har råd til de dyre abonnementene de store leverandørene tilbyr. Solid økning i antallet kunder viser at stadig flere etterspør billige abonnement uten bindingstid. Vi tar forbrukernes parti og setter derfor prisen ytterligere ned, sier John Olve Andersen.