Nokia forbedrer sin 6610-mobil med mms

Nokia forbedrer sin 6610-mobil med mms

Nokia lanserte i dag 6610i, som er en ny telefon i gammel innpakning. Mobilen har full mms-funksjonalitet og stereo fm-radio.
Med 6610i fortsetter Nokia med sin "Same shit-new wrapping"-strategi. Nokia gjør et poeng av at telefonen har et klassisk utseende, men den vinner neppe noen designpriser av den grunn.

Nokia 6610i er en trebåndstelefon (gsm 900, 1800 og 1900) med klassisk design, fargeskjerm og en rekke funksjoner slik som Java-støtte, XHTML-nettleser og SyncML.

Rediger bildene selv

Det integrerte CIF-kameraet i telefonen er optimalisert for fargeskjermer (128 x 128 piksler) på små terminaler. Med imaging og mms-funksjonalitet kan brukeren redigere bilder og sende mulitmediameldinger til andre mms-telefoner, og dessuten legge inn bilder sammen med kontaktinformasjon i adresseboken.

Nokia 6610i har integrert stereo FM-radio, støtte for polyfoniske ringelyder og innebygd høyttaler. Telefonen støtter også OMA Digital Rights Management version 1.0.

Kommer til sommeren

Telefonen veier 87 gram og har inntil tre og en halv time taletid og inntil 18 dager standbytid. Telefonen vil bli tilgjengelig i grått, sort eller mørkeblått.

Mobilen kommer på markedet i andre kvartal, og i god Nokia-tradisjon betyr vel dette i slutten av juni.

Telefonen ventes å koste 2.069 kroner uten subsidier og merverdiavgift.