Nokia-mobiler med bredformat og megapiksel

Nokia-mobiler med bredformat og megapiksel

Under en utviklerkonferansen i Monaco i dag ble Nokia 7710 lansert. Det er en såkalt widescreen multimedia-mobil. Selskapet kom også med Nokia 3230 som er en megapiksel kameratelefon.
I dag lanserte Nokia den pennbaserte multimedia og smarttelefonen med bredformatskjerm, Nokia 7710. Med bredformat og høykvalitets touch-screen med 65.536 farger, skal 7710-modellen være enkel å bruke i forbindelse med både privat- og businessoppgaver.

7710-modellen støtter push email basert på en skalt Smartner løsning, VPN-klient, fritt brukerminne opp til 90 megabyte i tillegg til 128 megabyte på det inkluderte multimediakortet (MMC), et skjermbasert tastatur og gjenkjennelse av håndskrift.

Samarbeider fortsatt med Symbian

Nokia 7710 er basert på Symbians operativsystem, Series 60.

Den nye mobilen har full internettleser, integrert musikkspiller med stereolyd, et omfattende utvalg videofunksjoner som for eksempel avspilling, streaming og opptak, et megapiksel kamera med 2 x digital zoom og FM radio med Visual Radio- klient.

Bedre kamera

Den finske mobilgiganten lanserte også Nokia Nokia 3230, som i korthet er en megapiksel kameratelefon.

Denne har et moderne design, en stor fargeskjerm med 65.536 farger og et innebygget 1,3 megapiksel kamera, med effektiv oppløsning på 1,23 megapiksel, som gir bilder av høy kvalitet.

Begge telefonene skal ut i europeiske butikkhyller i løpet av første kvartal neste år.