NorDoc kjøper Saga Innovation

NorDoc Services har kjøpt Saga Innovation for å få et sterkere fotfeste innen smb-markedet og offentlig forvaltning.
Oppkjøpet representerer andre fase i selskapets arbeid med å skape vekst innen fem strategisk definerte forretningsområder, skriver selskapet i en pressemelding.

For et år siden etablerte den tidligere ledergruppen innen kundeservice i Xerox et eget selskap. NorDoc har etablert seg som et av landets største selskaper innen service og systemstøtte for dokumentproduksjonsløsninger, og allerede fra starten talte selskapet 90 ansatte inkludert egne serviceagenter.

NorDoc har nylig definert fem strategiske forretningsområder hvor selskapet ønsker vekst. To av disse områdene er it-sikkerhet og it-drift og -undervisning. Som en del av vekststrategien innen it-sikkerhet, etablerte NorDoc i fjor Office Innvation. For å styrke seg i markedet innen it-drift og -undervisning, har selskapet nå overtatt Hamar-selskapet Saga Innovation.

-- Det er avgjørende med betydelig it-kunnskap for å drive virksomhet innen service og systemstøtte. Kjøpet vil gi NorDoc en enda sterkere kompetanse og større fleksibilitet innenfor it. Det vil også styrke egne ressurser innenfor samme områder i NorDoc, sier administrerende direktør Stein Røren i NorDoc.