Norgesjef i Symantec slutter

Norgesjef i Symantec slutter

Henrik A. Vaage slutter som daglig leder i Symantec Norge, og går over til et norsk selskap som selger en golfløsning.

Henrik A. Vaage, country manager i Norge, slutter i sikkerhetsselskapet Symantec. Vaage har vært i Symantec siden 1998.

- Ja, jeg benytter anledning å ta et engasjement for ett år i Polit Putters, et norsk selskap som selger en løsning for golfsporten, sier Vaage til Computerworld.no.

Både utviklingen i Symantec og i det nye selskapet gjør at Vaage syens tiden er inne å prøve noe nytt.

- Jeg har vært i Symantec i åtte år, og vært med å bygge den norske virksomheten fra bunn. Vi har vært gjennom en integrasjonsprosess, og har fått opp et mellomeldernivå for å drive selskapet videre. Min posisjon er dermed ikke så viktig lenger. Det er et godt tidspunkt å gå videre, sier Vaage.

Aksjeutviklingen gjør at Vaage kan ta en sjanse.

- Det har vært en positiv utvikling i aksjene til Symantec. Jeg har en finansiell posisjon som gir meg mulighet til å gjøre noe annet, sier Vaage.

Men Vaage utelukker ikke at han kommer tilbake til it-bransjen.

- Nei, jeg utelukker ingenting. Men nå setter vi i gang med produksjon og markedsføring av Polit Putter, og jeg gleder meg til å bygge noe helt fra bunn, sier Vaage.

Ingen ny sjef valgt

- Symantec er takknemlige for den innsatsen Henrik har gjort. Henrik har vært hos oss i mange år og bidratt til formidabel vekst i Symantec Norge. Når Henrik nå velger å forlate Symantec så ønsker vi han lykke til med sin fremtidige karriere, sier Torgny Gunnarsson, Senior Director Symantec Nordic, i en pressemelding.

Jan Skelbeak, toppsjef i Symantec Danmark, vil fungere som norgesjef frem til en erstatter for Vaage er på plass. Skelbeak vil fylle denne posisjonen parallelt med country manager posisjonen i Danmark. Prosessen med å finne en ny country manager i Norge er i gang, den startet da Nordic ledelsen ble informert om Vaages beslutning. Prosessen vil bli ledet av Torgny Gunnarson, i tett samarbeid med ledelsen i Norge.

Symantec er leverandør av sikkerhets-, og tilgjengelighetsløsninger.

Se websiden til Pilot Putters.