Norsk Data Senter årets Canon-partner

Norsk Data Senter årets Canon-partner

Canon kårer Norsk Data Senter til årets partner.

Norsk Data Senter (NDS) har sikret seg prisen for årets Canon-partner i forbindelse med en samling for leverandører av Canon-produkter til bedriftsmarkedet.

20 partnere var med i kåringen. Utvelgelseskriteriene var mengden av leveranse, men også økningen i forhold til tidligere år.

I tillegg til hardvareleveranse, satser Canon også tungt på programvareløsninger til sine kunder. NDS’ resultater på alle disse områdene var også utslagsgivende.

NDS regnes som en av de største printerleverandørene i Norge og leverer sine løsninger til både offentlig og privat sektor, blant annet med rammeavtaler hos Thon-gruppen, Vinmonopolet, samt Oslo kommune og Sør-Trøndelag fylkeskommune.

- Vi i Canon er selvsagt meget fornøyd med at vi fikk NDS med på laget for vel et år siden. NDS har høy IT-kompetanse og har med våre produkter, en meget god evne til å utforme IT-løsninger som er helt i toppsjiktet. Vi er heldige som har så mange gode partnere rundt om i landet, og denne gangen var det NDS som raget absolutt høyest med sin meget sterke prestasjon, sier direktør for partnerkanalen i Canon, Petter Sjaastad.

Det pan-europeiske programmet ble introdusert i første halvdel av 2011. Foruten å styrke Canons tilstedeværelse i den indirekte salgskanalen, skal programmet gi partnerne en helhetlig og fleksibel plattform å forholde seg til. Programmet omfatter totalt ni sertifiseringsnivåer for Canons bedriftsløsninger, bistand til forretningsutvikling samt driftsøkonomisk planlegging og felles investerings- og markedsføringsaktiviteter.