Norske Edvantage tar over Skillsoft i Benelux

Norske Edvantage tar over Skillsoft i Benelux

Det norske e-læringsselskapet Edvantage group tok mandag over distribusjonsrettighetene for hele Skillsoft sin portefølje av elæringskurs og ressurser, kunder og personell i Holland, Belgia og Luxembourg.

Avtalen er tilsvarende den som ble inngått i august i fjor for distribusjonsrettighetene i Skandinavia.

For å sikre kontinuiteten for Skillsoft sine kunder i regionen har nøkkelpersoner i det som tidligere var Skillsoft i Benelux allerede startet å arbeide for Edvantage group Benelux.

Bygge videre

-- Skillsoft er ledende i verden på bredde i sin elæringsportefølje. Vi har samarbeidet med Skillsoft i mange år og håper med denne avtalen å bygge videre på de fremgangene vi har hatt, sier Thomas Berglund, som er administrerende direktør og grunnlegger av Edvantage group.

-- Med vår base i Norge innebærer dette at vi kommer nærmere vårt primære mål som er å være ledende uavhengig distributør av e-læring i Europa, sier han.

Økte ressurser lokalt

-- Dette vil innebære økte ressurser lokalt for våre tidligere Benelux SkillSoft-kunder, samtidig som det gir oss mulighet til å møte våre kunder som uavhengig aktør på en rekke nye områder, sier Frank Uges, daglig leder i Edvantage Group Benelux.

Kevin Young, administrerende direktør for Skillsoft i Europa, midt-østen og Afrika, legger til:

-- Avgjørelsen om å overføre disse rettighetene til Edvantage group er i tråd med vår strategi om å gå inn i definerte europeiske markeder ved bruk av partnere og forhandlere. Valg av samarbeidspartnere er en omfattende prosess, vi inngår kun avtaler med selskaper som har bevist at de har en sterk grad av lokal, regional og kulturell forståelse i sin region.

Vil gi solid inntektsøkning

Videre sier Young at:

-- Denne forretningsmodellen er beviselig den mest effektive måten å tilby høyeste grad av tjenester til internasjonale kunder samtidig som den gir oss en solid inntektsøkning, år etter år.