NRK viser cupfinalen på mobilen

NRK viser cupfinalen på mobilen

Du kan laste ned scoringene og høydepunktene fra årets cupfinale mellom Brann og Lyn til din mobiltelefon. I tillegg vil hele kampen kunne følges direkte på NRK mobil-TV.
Resultater og nyheter kompletterer NRKs cupfinalemagasin på mobil, som lanseres i dag, ifølge en pressemelding.

- Scoringene i opptak blir spesialredigert for små skjermer, noe som sikrer en god seeropplevelse også på mobiltelefonen. Med dette tilbudet kommer fotballscoringer til mobilen for å bli, sier Gunnar Garfors som er prosjektleder for mobile tjenester i NRKs utviklingsavdeling.

Sportsredaktør i NRK, Øyvind Lund, er glad for å kunne gi et tv-tilbud også til folk i farta.

- På denne måten kan vi nå alle som ikke har anledning til å se kampen fra sofakroken. Og vinnernes tilhengere kan feire seieren med å gjenoppleve målene utover kvelden, sier Lund.

Alle nyere mobiltelefoner med støtte for video kan se cupfinalen direkte og laste ned målene uten å installere noen avspiller. NRK tar ikke betalt for mobil-TV men brukerne må betale trafikkostnader til operatørene. Med Telenors nye prismodell for datatrafikk vil det begrense seg til maks kr 5,- for hele cup-dagen. NRKs TV-tilbud er tilgjengelig på wap.nrk.no og fungerer i nettene til både NetCom og Telenor.