Ny administrerende direktør i Excellent

Ny administrerende direktør i Excellent

Helge Tryti har blitt toppsjef for den norske avdelingen av et outsourcingselskap innen kundeservice.

Helge Tryti har tiltrådt som administrerende direktør for Excellent Norway, et outsourcingselskap innen kundeservice. Tryti har mange års erfaring fra kundeservicesektoren. Han kommer nå fra Storebrand Livsforsikring, der han i fem år var direktør for kundeservicevirksomheten, skriver selskapet i en pressemelding.
 
Helge Tryti har tidligere hatt ledende stillinger innen salgs- og kundeservice. Han har blant annet arbeidet i IBM Europa, KPMG Management Consulting og har bred erfaring fra salg, service, prosess og it som prosesstøtte.

Han har også bred internasjonal erfaring, noe som er en fordel siden Excellent ekspanderer på det europeiske markedet. I Storebrand Livsforsikring drev Helge all kundeservice til bedrifts- og privatkunder samt deltok i ledelsen av selskapet.
 
– Jeg liker utfordringer, og det er utrolig spennende å få være med og utvikle Excellents virksomhet på det norske markedet. Å være virksom i en ung og dynamisk bransje er også interessant. Min oppgave er å videreutvikle selskapet og å bevise fordelene med outsourcing, sier Helge Tryti, administrerende direktør, Excellent, i meldingen.

Excellent har kontaktsentre i Norge, Danmark, Sverige, Finland, Nederland og Belgia.