Ny Bautas-avtale for Ergogroup

Ny Bautas-avtale for Ergogroup

Bautas har inngått en ny og utvidet avtale med Ergogroup.

Ergogroup har levert it-tjenester til Bautas siden 1999. Den nye utvidede avtalen er over tre år og omfatter etablering av ny plattform, sentral lagring, klientdrift, samt kommunikasjon mellom Bautas avdelingskontorer.

- Vi har behov for en leverandør som kan ta et helhetsansvar for våre it-leveranser. Vi har mange års erfaring med Ergogroup, og det var derfor et enkelt valg å sette ut flere tjenester til dem. I tillegg har Ergogroup stor fokus på it-løsninger som er tilfredstillere brukernes behov. Med 36 avdelinger i Norge har vi også lagt vekt på den lokale tilstedeværelsen ErgoGroup har rundt om i landet, sier Bjørn Berg, it-sjef i Bautas.

Bautas er en del av det finske utleieselskapet Ramirent. Ramirent gruppen har en årsomsetning på ca 2,5 milliarder og ca 2.500 ansatte. Bautas er i dag Norges største aktør innen utleie av maskiner og utstyr. Selskapet har 36 avdelinger rundt i hele landet.

- Det er gledelig at Bautas velger å forlenge og utvide avtalen med oss. Helhetlige og konkurransedyktige driftstjenester kombinert med lokal tilstedeværelse er en viktig del av vår leveranse til Bautas, sier Terje Mjøs administrerende direktør i Ergogroup.