Ny HR-direktør i Ciber Norge

Ny HR-direktør i Ciber Norge

NY JOBB: Beathe Lassen tiltrer som ny sjef for HR-funksjonen i Ciber Norge.

Ciber Norge har ansatt Beathe Lassen som ny HR-direktør. I denne stillingen vil hun være ansvarlig for rekruttering og integrering av nye medarbeidere, samt få et særskilt ansvar for å standardisere og kvalitetssikre selskapet HR-prosesser.

-Ciber skal vokse med 100 nye ansatte over de neste to årene. Det er jo mye, og en av hovedutfordringene blir å sette Ciber på kartet som arbeidsgiver, forteller Lassen til IT-Bransjen.

- Bedriftens største fortrinn er de ansatte. Vi må vise at det er gode utviklingsmuligheter her og legge til rette for å beholde gode medarbeidere.

Lassen kommer fra stillingen som HR Advisor og rekrutteringsansvarlig i Itera AS, og den nye jobben i Ciber Norge vil bringe med seg visse endringer.

- Det blir mer prosjektlevering enn jeg er vant til fra tidligere. I tillegg er dette en internasjonal bedrift som byr på mange muligheter. Ciber er et større system, sier Lassen.

Etter kun tre uker i Ciber mener Lassen rekrutteringsprosjektet alt er godt i gang.

- Vi har begynt med rekrutteringen alt, og foreløpig er det ganske vellykket. Vi har fått inn en god søkermasse med mange spennende kandidater, forteller hun.

- Jeg gleder meg til å komme ordentlig inn i organisasjonen, og sette i gang med program for karriereutvikling og utvikling av medarbeidere.

Ciber leverer it-tjenester og -løsninger for private og offentlige virksomheter, og har i dag 8000 ansatte fordelt på 80 kontorer i 17 land. I Norge omsatte selskapet for 222 millioner kroner i fjor, med et driftsresultat på 24 millioner kroner. Selskapet har 147 ansatte og hovedkontor i Oslo sentrum