Ny HR-sjef i Capgemini

Ny HR-sjef i Capgemini

Hege Dillner er ansatt som ny HR-direktør i Capgemini Norge.

Hege Dillner (41) er ansatt som HR-direktør i Capgemini Norge. Dillner kommer fra stillingen som direktør for Corporate Human Resources i Aker Solutions.

Dillner går inn som en del av topplederteamet i Capgemini Norge, som nå består av 50 prosent kvinner. Dillner tiltrådte stillingen 1. januar i år.

– Vi vokser såpass mye - også internasjonalt - med våre kompetansesentra i India som er en del av vår globale leveransemodell Rightshore, at vi har behov for å løfte HR til et enda mer strategisk nivå, sier Kjell André Engen, administrerende direktør i Capgemini Norge, i en pressemelding.

India

Som leder for Aker Academy hadde Dillner fokus på lederutvikling, internasjonalt traineeprogram, globalt eLæringskonsept, kulturforståelse med mer og jobbet på tvers av 32 land. Hun har også erfaring fra it-sektoren, blant annet fra å jobbe mot teknologileverandører i India.

– Capgemini har god kompetanse og erfaring innen teknologiutvikling, consulting og outsourcing. Satsningen på Rightshore er interessant, og jeg ser fram til å lede HR på tvers av Norge og i grensesnittet mot India, sier Hege Dillner.