Ny informasjonssjef i Telenor

Ny informasjonssjef i Telenor

Scott Engebrigtsen går fra Elkjøp til Telenor.
Engebrigtsen kom til Elkjøp fra Electric Farm for å jobbe med deres e-handelsløsning i 2000, men har siden 2001 vært informasjonssjef i butikkjeden. I februar begynner som informasjonssjef i Telenor ASA og skal rapportere til pressetalsmann Dag Melgaard.

-- Det var ingen lett beslutning. Elkjøp er et bra sted å jobbe, men jeg fikk et spennende tilbud fra Telenor, sier Scott Engebrigtsen .

At Telenor er Norges 3. største selskap og er børsnotert gjorde valget enklere.

-- Dessuten har de et godt fagmiljø, og jeg blir et av mange tannhjul i informasjonsmaskineriet. I Elkjøp har jeg stort sett jobbet alene med informasjonsarbeidet, sier han.

Scott Engebrigtsen sier også at det blir spennende å jobbe i et børnsnotert selskap og dermed få et bredere fagfelt enn bare forbrukerspørsmål.

Elkjøpe er eiet av britiske Dixons.

-- Ble det for kjedelig å jobbe i datterselskap som styres fra Storbritannia?

-- Nei, det var ikke det. Elkjøp har en meget fri rolle. Blant annet er vi spydspissen for konsernet i Ungarn og Tsjekkia og det sitter nordiske folk i konsernledelsen og som preger selskapet, sier han.

-- Hvilket forbedringspotensial ser du hos Telenor på informasjonssiden?

-- Jeg tror jeg må få lov til å lære litt mer om Telenor før jeg vil uttale meg om det, sier han.

Scott Engebrigtsen er siviliøkonom fra Handelshøyskolen BI. Etter studiene i 1996 begynte han i informasjonsbyrået Geelmuyden Kiese, og deretter i Electric Farm. Tidlig i februar begynner han i Telenor.