Ny leder for Canon Business Centre i Norge

Ny leder for Canon Business Centre i Norge

Thor-Leiv Larsen trer 1. november inn i stillingen som direktør for Canon Business Centre i Norge.

Larsen kommer fra stillingen som markedsdirektør i Canon Business Solutions, den delen av Canon Norge som leverer produkter og løsninger til kontorer og profesjonelle printmiljøer, ifølge en pressemelding.

CBC (Canon Business Center) en Canons egen kjede av selskaper som leverer til B2B-markedet. Kjeden består av ti Centre med ca. 210 medarbeidere, og om noen år er målet å telle rundt 15 Centre.

Larsen overtar etter Erik Mikalsen, som fra august i år gikk over i stillingen som direktør for Canon Business Solutions i Norge.

Sikker på å lykkes

- Vi er sikre på at Thor-Leiv vil bidra til å styrke Centrene ytterligere, sier Mikalsen. Vi har funnet en erfaren og dyktig kandidat til denne viktige stillingen. Samtidig ser vi det som en styrke at vi har klart å gjøre denne rekrutteringen internt.

- Jeg ser frem til å arbeide med våre Centre og møte markedets utfordringer fremover, sier Larsen. Vi er de første som bygger opp en kjede mot B2B markedet. Arbeidet er allerede godt i gang og jeg er sikker på at vi skal lykkes med Canons sterke merkevareposisjon, velfungerende organisasjon og førsteklasses produkter i ryggen, sier Larsen.