Ny mann i Telenor-ledelsen

Ny mann i Telenor-ledelsen

Morten Tengs er ansatt som ny administrerende direktør i Telenor Satellite Services AS.

Styret i Telenor Satellite Services AS (TSS) har ansatt Morten Tengs som ny administrerende direktør i TSS med virkning fra 1. februar 2006. Tengs etterfølger Tore Hilde som forlater selskapet i slutten av januar.

Morten Tengs (44) har jobbet i Telenor Global Services AS siden 1995, og har vært administrerende direktør siden 1999. Hans utdannelse omfatter ingeniørstudier ved Agder Ingeniør og Distriktshøyskole as og siviløkonomstudier ved Handelshøyskolen BI.

Vanskelige markedsforhold

- Jeg er sikker på at Morten Tengs er i stand til å lede og styrke TSS som en av verdens fremste tilbydere av global satellittkommunikasjon. Morten har utvist utmerkede kvalifikasjoner gjennom ledelsen av Telenor Global Services under svært vanskelige markedsforhold de siste årene. Hans dokumenterte kvalifikasjoner og erfaring gjør at jeg er overbevist om at han er den rette til å lede TSS i den neste fasen, sier Bjarne Aamodt, styreformann i TSS.

- Jeg har fulgt TSS' utvikling fra utsiden siden jeg begynte i Telenor i 1995. Jeg er imponert over hva selskapet har oppnådd og jeg ser frem til å kunne bidra til ytterligere vekst i TSS, sier Morten Tengs.

Les også: Baksaas får kjeft for mannsdominans, og om endringene i konsernledelsen i selskapet.