Ny mobil kan lese håndskrift

Ny mobil kan lese håndskrift

En ny 3G-telefon fra SonyEricsson har PDF-leser og forstår håndskrift.

M600i er spesielt rettet mot alle som vil håndtere e-post og meldingstjenester effektivt med mobiltelefonen. Den har også en berøringsskjerm som kan lese håndskrift, ifølge pressemeldingen fra Sony Ericsson.

Dette er Sony Ericssons andre telefon som bygger på Symbian OS 9.1 og software-plattformen UIQ 3.0. Sony Ericsson lanserer samtidig en rekke tilleggsapplikasjoner, som "push-epost" og fjernsynkronisering av avtaler.

Rask epost

M600i har 80 MB internminne og måler 15 mm.

- Vi merker en stor etterspørsel etter telefoner som tilbyr rask og enkel e-posthåndtering, sier Erik Sandsmark, norgessjef i Sony Ericsson.

Den nye telefonen skal gi rask oppkobling og nedlasting av filer og dokumenter. Epost fungerer raskt og enkelt selv ved sending og mottak av store vedlegg, hevder Sony Ericsson. Telefonen håndterer vanlige dokumentformater som Powerpoint-, Word- og Excel-filer.

Leser PDF

Den har også en Adobe PDF-leser. Programvareplattformen og brukergrensesnittet gjør det mulig å bruke flere applikasjoner samtidig, for eksempel. Brukeren kan for eksempel snakke i telefonen og surfe på Internett samtidig. Den 2,6 tommers QVGA-skjermen har 262.000 farger.

Blant de kompatible epost-teknologiene er BlackBerry Connect, Ericsson Mobile Office, Ianywhere, Intellisync, Microsoft Exchange ActiveSync og IMAP.

M600i har 80 MB internminne for lagring av e-post og multimediainnhold og leveres dessuten med et 64 MB Memory Stick mikrominnekort. M600i introduseres i granittsvart og krystallhvitt, og skal komme i butikkene før sommeren.

Mer detaljert informasjon om M600i finner du her.