Ny norsk sjef i Allied Telesyn

Lars Owe Nyland får ansvaret for Norge og Island i Allied Telesyn.

Allied Telesyn International har ansatt Lars Owe Nyland som ny direktør for Norge og Island. Han kommer fra Siemens Business Services AS, der han siden 1999 blant annet har arbeidet som seniorrådgiver og salgs- og markedssjef innen løsningskonsepter, teknologirådgiving og salg.

I Allied Telesyn skal Nyland ha ansvar for den totale virksomheten i henholdsvis Norge og Island.

God kjennskap til kanalen

- Ansettelsen av Lars Owe tilfører oss verdifull kompetanse og lang erfaring med arbeid i den norske kanalen. Han har et meget godt navn internt i bransjen og hans kjennskap til kanalen er særdeles god. Vi har meget høye forventninger til Lars Owe, og Allied Telesyn er stolte over å få han med på laget, sier Kenneth Torp, General Manager, Nordic, Baltic & Benelux region, Allied Telesyn International.

Lars Owe Nyland (34) har til sammen 12 års erfaring fra it-bransjen, i hovedsak med salgsarbeid rettet mot sluttkunder i både offentlig og privat virksomhet. Nyland går over til Allied Telesyn etter å ha vært i Siemens Business Services siden 1999. Før dette jobbet han blant annet i Global One Communication og Siemens Nixdorf Computer.

Moden for noe nytt

- Etter seks gode år i Siemens Business Services AS var jeg moden for å prøve noe nytt," sier Lars Owe Nyland. Det betyr mye for meg å kunne jobbe for et av de ledende nettverksselskapene i verden. Selskapet har en klar målsetning om vekst, og jeg ser fram til å gjøre de nødvendige oppgavene for å nå denne målsetningen i Norge og Island, sier Nyland.