Ny redaktør i IT-Bransjen

Ny redaktør i IT-Bransjen

Thomas Erling Oksum tar over for Charles Williamsen som ny redaktør av IT-Bransjen.

Fra 1. september blir Thomas Erling Oksum ny redaktør av IT-Bransjen. Tidligere redaktør Charles Williamsen tar i første omgang ett års permisjon og flytter med familien til Kristiansund. Han har vært redaktør siden januar 2007.

- Det har vært en omskiftelig periode både for it-bransjen og fagbladet som jeg tok over. Den gang var vi et tradisjonelt fagblad med bare papirutgivelser. Men som bransjen har måttet omstille seg til en mer nettbasert hverdag, har IT-Bransjen nå fått eget websted og dessuten fått i gang bransjetreffet Channelworld. Med ny redaktør på plass vil IT-Bransjen få et løft og fortsette å være et synlig og relevant medium for de som jobber i it-bransjen, sier Williamsen.

Thomas Erling Oksum har bakgrunn fra Hegnar Media og har jobbet i Kapital Data og Hegnar Online. Han har også erfaring fra kommunikasjonsbyrået Axxept (Argument). Han ser fram til å lage et best mulig medium for de i bransjen som lever av å selge it-utstyr og tjenester.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben og utfordringene med å føre IT-Bransjen videre inn i den moderne mediehverdagen. Dessuten blir det spennende å skrive om en bransje som er i stadig utvikling og hvor det skjer mye både teknologisk og markedsmessig, sier Oksum.