Ny rekord? Oracle tetter 88 sikkerhetshull

Oracle la ut en rekke sikkerhetsfikser denne uken. Oppdateringene skal tette i alt 88 sikkerhetshull i databaser og applikasjonsservere.

Sårbarhetene som Oracle har identifsiert omfatter databaser, applikasjonsservere, men også hull i noen PeopleSoft og J.D. Edwards applikasjoner. Oracle anbefaler brukerne å tette sikkerhetshullene så fort som mulig, skriver IDGs nyhetstjeneste.

Sikkerhetsfiksene er en del av Oracles kvartalsvise sikkerhetsoppdateringsprogram, og påvirker versjoner av databaseprogramvare fra 8i og utover. Kunder som er dekket av Oracles Extended Maintenance Support eller Extended support kan laste ned fiksene.

Mest hull i databasene

Oracle har kommet med 33 oppdateringer for sårbarheter i database-programvaren, mange av dem er enkle å utnytte - og med store konsekvenser for konfidensialitet, integritet eller tilgjengelighet til informasjon lagret i databasene.

Selskapet har også laget fikser for 14 hull i applikasjonsserver-programvaren, 13 feil i Collaboration Suite og 22 i selskapets E-Business Suite, samt en i Enterprise Manager-programvaren.

Neste sikkerhetsoppdatering fra Oracle er planlagt til 17. januar neste år.