Ny salgsdirektør i Cisco

Ivar H. Johansen er ansatt som salgsdirektør i Cisco Systems. Han får ansvaret for Ciscos salg til Norges største bedrifter.

Johansen vil lede Ciscos salgsarbeid mot norske bedrifter med mer enn 1.000 ansatte.

-- Jeg gleder meg til å jobbe for et så sterkt brand som Cisco Systems. Selskapet har hatt en fantastisk suksess og er veldig godt posisjonert for fortsatt vekst, sier Ivar H. Johansen.

Johansen har solid fartstid fra sentrale posisjoner innen norsk it-bransje. Frem til nå har han blant annet vært administrerende direktør i norske Egroup Eon AS, der han har gjennomført betydelig prosesser for å gjøre selskapet mer markeds- og resultatorientert.

Johansen har tidligere vært både salgsjef og salgsdirektør i Oracle Norge, med nær syv års samlet fartstid i selskapet.

-- Ciscos satsning mot enterprise-markedet blir stadig viktigere. Norske storbedrifter har i dag betydelige muligheter til å hente ut økonomisk gevinst gjennom it-infrastruktur som tillater dem å anvende nye ip-baserte verdiøkende tjenester.

Johansen har lang erfaring innen elektronisk forretningsdrift og salg av større it-løsninger. Dette vil klart styrke Cisco i samarbeidet med mange av Norges største selskaper, sier administrerende direktør Jørgen Myrland i Cisco Systems Norge.