Ny sikkerhetsdistribuør til Norge

Securesoft etablere seg i Norge. Det finske selskapet har ansatt tungvektere fra distribusjonsmiljøet, og venter seg en slagkraftig aktør.
Securesoft Norway er navnet på den nye distributøren av sikkerhetsprodukter i Norge. Målet er å bli den ledende norske distributøren av Nokia, Check Point, Trend Micro og RSA Security. Securesoft er fra før etablert i Sverige og Finland.

Selskapet startet opp i Finland i 1998 og sier selv de er markedsleder for distribusjon av sikkerhetsprodukter på det finske markedet. I april 2002 ble det svenske datterselskapet etablert.

-- Vi er oppriktig glade for å komme i gang i Norge nå. Vi har hatt det norske markedet i tankene en tid og har vært opptatt av å samle de rette menneskene. Vi tror vi innen kort tid vil få se en svært slagkraftig aktør på det norske markedet, sier administrerende direktør Fredrik Hökegård i Securesoft Sweden.

Securesoft har ansatt erfarne personer til nøkkelstillinger i selskapet. Paul Rasmussen er ansatt som administrerende direktør. Han kommer fra Scribona. Det samme gjelder Runar Mathisen. Også Marius Hansen har mønstret på. Han var tidligere i Itegra - som har distribusjon av sikkerhetsprodukter som et av sine fokusområder. Bransjetraver Henrik Inberg er styreformann i det nye selskapet.

-- Jeg tror timingen for oppstarten er optimal. Det har lenge vært behov for en distributør med vår fokus og kunnskap, sier Paul Rasmussen.