Ny sjef for Information Worker

Ny sjef for Information Worker

Gustav Line er utnevnt til ny direktør for forretningsområdet Information Worker i Microsoft Norge.

 Line kommer fra stillingen som leder for Microsoft Business Solutions, som han tiltrådte da Microsoft kjøpte Navision, der Line satt i ledergruppen.
 
I mer enn ti år har Gustav Line hatt ledende stillinger i ERP bransjen. Som direktør for Information Worker får Line ansvaret for en portefølje av servere og applikasjoner som utgjør Microsofts plattform for samarbeidsløsninger.
 
-   Vi har bare sett begynnelsen på hvordan mennesker og organisasjoner blir mer effektive og produktive gjennom bedre verktøy for samarbeid og informasjonsflyt. Jeg gleder meg veldig til å lede arbeidet med å synliggjøre dette potensialet for våre kunder og partnere, sier Gustav Line i pressemeldingen fra Microsoft.
 
Forretningsområdet Information Worker treffer alle kundesegmenter – fra hjemmebrukere, via små og mellomstore bedrifter til de store lokomotivene i norsk næringsliv og offentlig sektor. Office har utviklet seg til Office System, og består av et betydelig portefølje av produkter og integrerte samarbeidsløsninger. 
 
Leder for Microsoft Norge, Knut Aasrud, understreker betydningen av forretningsområdet Information Worker.
 
-  Vi har god aksept i det norske markedet for våre innovative samarbeidsløsninger. Samtidig er potensialet for økt vekst innenfor dette forretningsområdet stort, og kundenes potensial for å hente ut produktivitetsforbedringer ved å ta i bruk ny teknologi er betydelig, sier Aasrud.
 
Gustav Line overtar stillingen etter Brynjar Skauvik, som har fått en internasjonal toppjobb i Microsoft. Med base i Istanbul skal Skauvik lede forretningsområdet Information Worker i 76 land i Midt-Østen og Afrika.