Ny sjef i Mark Information Norge

Erik Ihle (39) er ansatt som daglig leder ved Mark Informations norgeskontor.

Ihle kommer fra en stilling som kundeansvarlig i Oracle, hvor han har jobbet siden 1995. Sivilingeniøren er utdannet fra NTNU og har en MBA fra McGill i Canada. Han har også jobbet som prosjektingeniør i Kværner Engineering.

Mark Information hjelper bedrifter å samle nøyaktige sanntids produksjonsdata for å få optimal effektivitet og lønnsomhet for sine kunder. Selskapets programvare binder ledelsesverktøy sammen med den daglige virkeligheten i organisasjonene og gir kundene et faktabasert beslutningsgrunnlag.

Også nye markeder

- Erik er en perfekt match for oss, og blir en viktig brikke når nå gjennomfører våre ambisiøse vekstambisjoner. Hans store kunnskaper om erp-systemer og de kompliserte kjøpsprosessene, som naturlig følger med, vil organisasjonen dra nytte av i tiden fremover, sier toppsjef i Mark Information, Carlos Meliá Christensen.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene med å gjøre Mark Information enda mer suksessrike i Norge. Selskapet har en veldig interessant posisjon og kundebase i industrisegmentet, og vi skal fortsette satsingen der samtidig som vi ser oss om etter mye markeder, sier Erik Ihle.