Ny sjef på plass i Norman

Etter nesten et halvt år uten toppsjef, har det norske sikkerhetsselskapet Norman endeling fått ny sjef. Han heter Trygve Aasland.

Trygve Aasland (41) kommer fra en stilling som direktør i Tandberg. Han etterfølger Henning Hansen som leder for Norman.

Aasland har mange års erfaring med internasjonalt markedsarbeid i it-bransjen, senest som ansvarlig for utvikling av Tandbergs markedskompetanse i Europa, Midt-Østen og Afrika.

Han har tidligere vært regionsdirektør for Asia og Nord-Europa i Tandberg og har også bakgrunn fra internasjonal shipping. Trygve Aasland er utdannet siviløkonom.

Bred erfaring

- Trygve Aasland har bred internasjonal ledererfaring og kompetanse på å etablere nye markeder og å skape vekst både i Europa og Asia. Dette er viktig for den videre utviklingen av Norman, ettersom mer enn 70 prosent av vår omsetning er utenfor Norge, sier Normans styreformann, Svein R. Goli.

- Norman er et dynamisk og spennende selskap som jeg ser frem til å lede. Norman er ett av få norske it-selskaper som har lykkes internasjonalt, og mulighetene for fortsatt positiv utvikling er store, sier Trygve Aasland, som tiltrer stillingen som Normans nye adm. direktør i løpet av november.