Ny sjef til Elan IT

Ny sjef til Elan IT

Gard Christiansen (31) er ansatt som leder av Elan IT Oslo, rekrutteringsselskapets største kontor i Norge.
På grunn av økende oppdragsmengde ansetter Elan IT nå Gard Christiansen som leder for Oslo-kontoret. Christiansen er utdannet EDB-Markedsøkonom, og kommer fra stillingen som salgs- og markedsdirektør i programvareselskapet eJournal AS.

Han har tidligere jobbet som utviklingsdirektør i telekom-selskapet KPNQwest Norge, og som salgssjef og kundeansvarlig i EUnet Norge. Christiansen har også arbeidet som kundeansvarlig i medieselskapet Offshore Norge, og som salgskonsulent i Telenor Media.

Elan IT er Norges og Nordens største rekrutterings- og bemanningsbyrå innen it, med mer enn 200 konsulenter i Norge og rundt 1000 i Norden.

-- Vår styrke er kvaliteten på konsulentene og vår evne til å finne rett person raskest. Etterspørselen etter it-konsulenter med spisskompetanse, spesielt i de nye programmeringsspråkene, har økt med rundt 300 prosent det siste året, og øker fremdeles. Derfor er vi svært glade for å ha fått Gard med på laget, for å videreutvikle dette markedet videre, sier administrerende direktør Haakon Gellein. Elan IT Norge.