To nye avtaler til EDB Ergogroup

To nye avtaler til EDB Ergogroup

EDB Ergogroup inngår rammeavtale med Statoil Fuel & Retail samt outsourcingavtale med Svenskt Näringsliv.

EDB Ergogroup har sikret seg to nye avtaler. Det ene er en outsourcingavtale med Svenskt Näringsliv, hvor EDB Ergogroup er valgt som ny outsourcingleverandør med helhetsansvar for it-drift.

Den andre avtalen er en syvårig rammeavtale EDB Ergogroup har inngått med Statoil Fuel & Retail.

Outsourcingavtale med svenskene

EDB Ergogroup skal ifølge avtalen med Svenskt Näringsliv stå for leveranser av ny kontorplattform basert på konseptet Skala med Windows 7 og Office 2010. IBM har etter hva svenske it24 erfarer hatt avtalen med Svenskt Näringsliv i flere år, men blir nå erstattet av EDB Ergogroup.

Pernilla Peterson, it-sjef for Svenskt Näringsliv, sier EDB er den leverandøren som best motsvarer det organisasjonen var på utkikk etter.

- For oss i Svenskt Näringsliv, og for våre medlemsorganisasjoner, er et velfungerende apparat for it-støtte avgjørende for at vi skal kunne kommunisere med og representere våre medlemmer på en god måte, sier iPeterson i en presseuttalelse.

- Vi er stolte over å kunne legge til Svenskt Näringsliv og deres medlemsorganisasjoner blant være kunder. Denne avtalen er svært viktig for oss, dette er et prestisjeoppdrag og en bekreftelse på at vårt tilbud i det svenske markedet er konkurransedyktig, sier Thomas Parmbäck, administrerende direktør for EDB Business Partner i Sverige og viseadministrerende direktør i det sammenslåtte EDB ErgoGroup i Sverige ifølge en presseuttalelse.

Rammeavtale med Statoil

I avtalen med Statoil Fuel & Retail skal EDB Ergogroup stå for leveranser av it-tjenester til selskapets europeiske aktiviteter. I tillegg har Statoil Fuel & Retail inngått en ny leveranseavtale med EDB ErgoGroup på IT-tjenester.

Statoil Fuel & Retail ble skilt ut fra Statoil ASA høsten 2010 og notert på Oslo Børs. Som del av denne prosessen, etablerer selskapet en ny selvstendig IS/ IT-plattform.

Rammeavtalen vil gi EDB ErgoGroup muligheten til å tilby tjenester som svar på tilbudsforespørsler fra Statoil Fuel & Retail i forbindelse med deres fremtidige IS/ IT behov tilknyttet europeiske aktiviteter innenfor sentrale it-områder som infrastrukturtjenester og applikasjonsforvaltning.