Nye Canon-løsninger for digitalisering

Canon lanserer to nye produkter som på en enkel måte lager elektroniske filer av papirdokumenter.

Canon har lansert to nye produkter som på en enkel måte lager elektroniske filer av papirdokumenter på Canons multifunksjonelle maskiner. eCopy ShareScan OP v3.1 og eCopy ScanStation v3.1 sørger for at papirinformasjon omformes til elektroniske dokumenter. ECopy er kompatibelt med mer enn 45 kjente programmer, deriblant Microsoft Exchange/Outlook.

Dokumentfangsten gjøres rett fra maskinen inn i programmet, og man oppnår rask informasjonsflyt.

Dokumentstyring

eCopy ShareScan OP er et skanne- og distribusjonsprogram som integrerer papirdokumenter direkte inn i kritiske bedriftsprosesser som rapportering, administrasjon, dokumentstyring, økonomi, personal- og kundeforvaltning.

eCopys arkitektur og utviklingsverktøy (SDK) gir adgang til tjenester som for eksempel optisk bokstavgjenkjenning (OCR), bildebehandling, oppretting av søkbar PDF og 128-bit filkryptering.

Resultatet er en skanning- og distribusjonsløsning som er enkel å implementere og som sikrer digital lagring, gjenfinning og håndtering av dokumenter.

ShareScan OP programmet fungerer på Canon MEAP-aktivert utstyr (Multifunctional Embedded Application Platform) eller en eCopy ScanStation installert på en Canon multifunksjonsmaskin. eCopy ScanStation er integrerte systemer som gir Canon-maskinen berøringsdisplay, tastatur og pc.